Udlandstelefoni

Billig udlandstelefoni med Callback

Har din virksomhed mange kunder i udlandet, er forretningsrejser til udlandet en jævnlig begivenhed eller bliver der bare fortaget mange opkald til udlandet fra din virksomhed. Er det tilfældet for dig er du nok også bekendt med at det ikke nødvendigvis er en helt billig omgang, men det er der heldigvis råd for. Med en callback løsning vil udlandstelefoni til og fra udlandet kunne klares til lav takst og samtidig undgå den dyre roamingafgift.
En callback løsning fungerer både til iphone og android basserede smartphones, men også til almindelige mobiltelefoner.

simpel udlandstelefoni både til og fra udlandet

Hvordan fungere det?

  • Fra Danmark til udlandet smartphone:
    Du indtaster blot det ønskede udenlandske nummer og ringer op, hvorefter telefonen automatisk laver et opkald til vores pbx, der sender opkaldet videre til lavere ip takst. Det hele sker automatisk og du skal ikke gøre andet end at ringe op.
  • Fra udlandet til Danmark smartphone, almindelig mobil:
    Mobiltelefonen sættes op til at foretage et opkald til vores pbx og lægge på igen. Herefter vil du modtage et opkald med klartone og vil nu kunne ringe til lav ip takst.
  • WLAN dækning smartphone:
    Befinder du dig et sted med WLAN dækning, vil telefonen automatisk kunne koble sig på nettet, så når du ringer op vil lokalnummeret på telefonen blive, hvilket betyder at selv, hvis du er i udlandet vil du kunne ringe til Danmark til lav ip takst.

Vil du vide mere omkring udlandstelefoni er du altid velkommen til at kontakte os og høre mere.