Mobil omstilling

Mobilt omstillingsanlæg på farten

Mobil omstilling er til den erhvervsdrivende der ikke er på kontoret hele dagen og nødvendigvis heller ikke personale ansat til udelukkende at passe telefonsystemet. Det er naturligvis stadig vigtigt for disse erhvervsdrivende at eksisterende og potentielle kunder kan komme i kontakt med dem uden større besvær.

Med et mobil omstillingsanlæg kan du let betjene alle omstillingsanlæggets funktioner på farten ved hjælp af din smartphone. Der er mange fordele ved et mobil omstillingsanlæg, hvis du f.eks. for et opkald fra en kunde, men ikke har mulighed for at besvare opkaldet med det samme vil du kunne viderestille opkaldet til en kollega eller sætte opkaldet i kø.
Det er selvfølgelig muligt at integrere både mobil og fastnet telefoner i omstillingsanlægget så virksomhedens kontorpersonale har mulighed for at viderestille et opkald til en anden ansats mobiltelefon, som ikke er fysisk tilstede hos virksomheden i øjeblikket.

Andre fordele ved mobil omstilling

Der er naturligvis flere fordele ved et mobil omstillingsanlæg end de nævnte ovenfor, eksempelvis kan det vise sig at være meget praktisk, hvis man benytter sig af ip-telefoni i sin virksomhed. Da ip-telefoni er afhængig af en stabil internetforbindelse kan man hurtig komme ud i problemer, hvis internettet pludselig går ned, hvilket betyder man mister kontakten til kunderne. Med mobil omstilling vil det være muligt at viderestille opkaldet til en mobil telefon selv, hvis internettet går ned.