Tilpasning af omstillingsanlæg

Tilpas dit omstillingsanlæg nemt og problemfrit

Den hostede omstillingsløsning Telesyd tilbyder, er designet således at det er let og problemfrit at tilpasse omstillingsanlægget til din virksomheds behov. Hosted omstilling betyder at selve omstillingsanlægget ligger online, hvilket også betyder at du slipper for at have ekstra hardware til at stå og fylde i din virksomhed.

Når du har bestilt din omstillingsløsning vil du kunne få det indstillet med præcis de funktioner din virksomhed måtte have behov for om det så er viderestilling af opkald, telekonference, nummer bestemt ringetone eller noget helt andet vil dit omstillingsanlæg blive sat op lige som du ønsker det.

På den måde sikre du, at du får den løsning du har behov lige nu og, hvis du senere så får nye udfordringer, der kan løses ved hjælp af omstillingsanlægget kan nye funktioner let tilføjes og gamle overflødige funktioner kan ligeledes fjernes igen.

Vil du vide mere om, hvad et omstillingsanlæg kan gøre for din viksomhed eller, hvilke andre telefoniløsninger vi kan tilbyde er du altid velkommen til at kontekte os og høre mere.

IP-Telefoni med kø-funktion

ip telefoni med kø-funktion gør det let at kommunikere effektivt med dine kunder | Telesyd.dk

IP-telefoni med køfunktion gør det let for dig at kontrollere alle virksomhedens indgående opkald og sørge for at dine kunder får en hurtig og fyldestgørende betjening.

IP-telefoni med køfunktion sparer tid

Foregår en stor del af din virksomheds kundekontakt via telefon, så er du formentlig klar over at det godt kan være en tidskrævende og stressende proces. Du har sikkert også oplevet at du får opkald fra kunder, der har spørgsmål som du ikke har nogen mulighed for at svarer på da ikke er din afdeling og du derfor har en begrænset viden indenfor netop det felt. Dette gør naturligvis dit arbejde betydeligt mere besværligt da du nu skal sørge for at stille kunden videre til den person, der rent faktisk kan svarer på kundens spørgsmål. Det er en besværligt proces og bestemt ikke den bedste oplevelse for kunden, der blot ville have svar på sit spørgsmål.
Læs resten

Optag din virksomheds samtaler

optag opkald der foretages i din virksomhed

Optag opkald

Hos Telesyd tilbyder vi telefoniløsninger med en mængde af forskellige funktioner, disse funktioner har selvfølgelig til formål at sikre bedre kommunikation mellem virksomheden og kunden samt internt i virksomheden. idag vil vi fokusere på optag opkald funktionen, som navnet indikere er en funktion der lader dig optage samtaler.
Læs resten

Ip-telefoni skal din virksomhed benytte det?

Går du med overvejelser omkring, hvorvidt ip-telefoni er noget, der kan være interessant for din virksomhed så vil vi her nævne et par af de fordele, der er ved den ip-telefoni løsning vi tibyder hos Telesyd.

ip-telefoni til virksomheder - Telesyd.dk

  • Økonomi
    Drop de dyre fastnettelefon abonnementer og benyt istedet virksomhedens internetforbindelse og ip-telefoni og foretag opkald til lavere priser.
  • Konferencekald
    Du kan let og ganske problemfrit oprette en telefonkonference med et ubegrænset antal interne og eksterne deltagere.

Læs resten

Hosted omstilling

Går du med tanker om at anskaffe dig et omstillingsanlæg til din virksomhed, eller er du ude efter at skifte dit nuværende ud med en nyere model. er det tilfældet har du så overvejet en hosted omstillings løsning frem for et traditionelt omstillingsanlæg?

Med hosted omstilling slipper du for at skulle installere et fast telefoniomstillingsanlæg og undgår derved også dyre vedligeholdelses udgifter. De lave vedligeholdelses udgifter betyder dog ikke at et hosted omstillingsanlæg ikke holdes ved lige, tværtimod er et hosted omstillingsanlæg altid opdateret med de nyeste funktioner.

En af de mange fordele ved hosted omstilling er det store udvalg af funktioner omstillingssystemet er udstyret med som gør det let at modificere omstillingsanlægget så det dækker din virksomheds behov bedst muligt. Alle disse funktioner har til formål at gøre din arbejdsdag lettere og gøre det lettere for dig holde kontakten med dine kunder.
Læs resten

IP-Telefoni men ingen internet, hvad gør du?

Har du en online eller for den sags skyld offline virksomhed, der er afhængig af telefoni for at holde kontakten til jeres kunder? Og har din virksomhed i den sammenhæng anskaffet sig et IP-telefonsystem, som et billigere alternativ til normal telefoni. Så har du muligvis oplevet, hvor frustrerende det kan være når internettet af den ene eller anden årsag ikke fungere og, hvordan det kan sætte en effektiv stopper for produktiviteten.

Men hvad kan du gøre i en sådan situation, hvor internettet har forladt dig og dine kunder ikke længere kan komme i kontakt med dig? Skal du blot vente på at alting ordner sig og håbe på dine potentielle kunder ikke går andetsteds hen i mellemtiden eller foretrækker at gøre noget aktivt for stadig at sikre dine kunder den service de kan forvente fra netop din virksomhed. foretrækker du den sidste af disse to muligheder har vi her en løsning på din problemstilling.
Læs resten